Сестра українського режисера Олега Сенцова Наталія Каплан просить усіх небайдужих надати підтримку і допомогу її братові.
Про це вона заявила на своїй сторінці в Facebook.

"Останнім часом відчуття, що мене затягли на чиїсь похорон, де кожен вважає своїм обов'язком поплескати по спині і висловити свої співчуття. Не знаю, до чого цей балаган, але це не важливо. Важливо наступне: битва продовжується, а Ростов неабияк спустошив кишені.

Отже, про гроші:
Гривнева карта Приват банку: 5168742319492173 Короненко М.О.
Рублі: ЮниКредитБанк:
Номер картки: 4908 5560 0670 3876
Кореспондентський рахунок: 3010180300000000545
БИК банку: 044525545
Рахунок отримувача: 40817810750010417770
ІПН: 7710030411
КПП: 775001001
ОКПО: 09807247
ПІБ одержувача: Кочнєва Наталія Сергіївна / NATALYA KOCHNEVA
Європейці, вам сюди: European Film Academy eV
IBAN: DE69 1005 0000 0190 3335 70
BIC / SWIFT: BELADEBEXXX
Reason for payment: Donation for Oleg

Окремого рахунку для дітей Олега немає, але це не означає, що вони кинуті напризволяще. Олег в списку Росфінмоніторингу як терорист, що не виключає блокування рахунків найближчих родичів (я до таких не належу). Є рахунок, куди капає стипендія від українського уряду. Його вирішено тримати як скарбничку на випадок непередбачених сімейних обставин.

Організаційні моменти.
Тим, хто хоче влаштувати показ "Гамера", пишіть сюди: Olga.zhurzhenko@gmail.com. Дотепер нікому не відмовляли, але угода все-таки потрібно.
"Рассказы". Наразі видавництво друкує ще один тираж, бо на всіх не вистачило. Україна, шукайте в книжкових та інтернет-магазинах.
Футболки. Україна, вам сюди: http://solidarityua.info/prodazha-futbolok-svobodu-sentsov.../

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

За розповсюдження книг і футболок в Росії відповідає Семен Закружний
За п'єсу "Номери" (читки і майбутня постановка) відповідає Natasha Josef
Головний за постачання для хлопців у Ростові Владислав Рязанцев. З питань передачок до нього, він точно знає, що необхідно і як це доставити.
Листи, листівки, телеграми сюди: 344082, г. Ростов-на-Дону, а /я 2710, Сенцову Олегу Геннадійовичу, 1976 р.н. Відправляти краще замовним, з повідомленням, хоча і це не дає гарантії. Писати краще російською, хоча і українською щось доходить.

Різні акції, пікети, флешмоби і т.д. дуже важливі і Олег про них знає. Єдиного координаційного центру не існує, тут вже тільки ваша фантазія, а ми за будь-який кіпіш, крім голодування))".

Читайте також: Ходорковський допоможе українським політв'язням

"P.S. Ті, хто вважає, що адвокати в цій справі не потрібні, ви глибоко помиляєтеся. Ця робота націлена не на російські суди, з якими все вже давно зрозуміло, а на міжнародні організації. Там хлопці дуже допитливі, їм необхідно, щоб усе було за правилами і юридично грамотно, виключно на заклики про несправедливість вони чомусь не ведуться. Крім того, ми повинні бути у всеозброєнні, коли система дасть збій. Навіть якщо завтра з Путіним трапиться все, що йому тут набажали, сумніваюся, що хлопців відпустять тільки тому, що ми так хочемо. Ну, і наглядати за ними теж необхідно і реагувати в разі чого.

Всім дякую, ви герої вже тому, що дієте))) Попереду ще багато всього: Верховний суд, ЄСПЛ, суд проти ФСБ та ЗМІ і т.д. "

Нагадаємо, раніше в російському Ростові-на-Дону оголосили вирок режисерові Олегу Сенцову і активісту Олександру Кольченко. Сенцова засудили до 20 років ув'язнення в колонії суворого режиму.