Абонентська база стільникового оператора ДНР "Фенікс" вже включає більше 45 тисяч чоловік. Про це сьогодні повідомили в прес-службі Міністерства зв'язку "республіки".

"На даний момент активних сім-карт більш 45 тисяч", - заявили в "мінзв'язку".

Там зазначили, що сім-карти поширювалися в два етапи - в першому і другому тестовому режимі.

"У першому тестовому режимі сім-карти набували державні органи нашої "республіки", у другому - стартові пакети "Фенікс" можуть придбати всі бажаючі мешканці ДНР в поштових відділеннях "столиці", а також в Макіївці, Горлівці, Сніжному, Єнакієвому, Старобешеві та інших населених пунктах".

Читайте також: Бойовик "ДНР" видавав себе за українського прикордонника

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Стартові пакети "Фенікса" надійшли у відкритий продаж на території "ДНР" 30 липня 2015 року. Перша партія включала п'ять тисяч сім-карт.

"Республіканський" стільниковий оператор "Фенікс", зв'язок якого покриває, нібито, всю окуповану територію Донецької області, працює в тестовому режимі з 16 червня.

Нагадаємо, що з 1 вересня в невизнаній "Луганській народній республіці" головною валютою став російський рубль.