Співробітники Краматорського міського відділу міліції затримали учасника незаконного збройного формування, який видавав себе за українського прикордонника. Про це повідомляє УМВС Донецької області.

18-річний житель Краматорська під час окупації міста вступив у лави терористів "ДНР" з міркувань матеріальної вигоди.

Хлопець пройшов навчання стрільбі в загоні, де готували снайперів, йому видали зброю - автомат, після чого відправили на "роботу" на один з міських блокпостів.

За те, що він вступив у ряди незаконного збройного формування, юнака годували і обіцяли заплатити гроші. Жив він на блокпосту.

Читайте також: П'ятьох міліціонерів судитимуть за співпрацю з терористами

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

У МВС повідомили, що періодично бойовик виконував ще одне специфічне завдання - у будівлі захопленого виконкому йому видали форму, на якій були знаки розрізнення українських прикордонників. Завдання перед краматорчанином ставилося просте – вживати алкогольні напої і своєю поведінкою дискредитувати Збройні сили України.

В ході проведення оперативно-слідчих заходів бойовик був затриманий краматорськими правоохоронцями. Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.