Російська столиця очолила список найбільш недружніх міст світу за рейтингом американського журналу. Санкт-Петербург зайняв третє місце.

Про це повідомляє журнал Travel + Leisure.

Рейтинг склали на основі 200 тисяч відгуків читачів видання. Їх попросили охарактеризувати 266 міст за різними параметрами.

У журналі зазначають, що в Москві знаходяться унікальні пам'ятки та вона має самобутні культурні традиції. Проте москвичі занадто байдужі і не поспішають прийти на допомогу іноземцям. До недоліків також віднесли надмірно завантажені дороги і погану кухню.

Санкт-Петербург потрапив на третє місце рейтингу через своїх жителів. Туристи розчаровані зустрічами з ними. При цьому мандрівники відзначають архітектуру міста.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: Москва вислала з РФ українського дипломата

Атлантік-Сіті в штаті Нью-Джерсі, відомий своїми гральними закладами, розташувався між Москвою і Петербургом. Туристи відзначають, що місцеві жителі ведуть себе грубо по відношенню до приїжджих.

У рейтингу недружелюбності виявилися відомі американські міста Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Вашингтон, Лас-Вегас, Бостон.

Рейтинг дружелюбних міст очолив ірландський місто Голуей, друге місце зайняв американський Чарльстон, на третьому розташувався Дублін.