У відповідь на видворення російського дипломата з Одеси, Москва вислала з РФ українського консула.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як стало відомо, 25 серпня з Росії був висланий диломат Ігор Федікевич, який працював в українському консульстві в Санкт-Петербурзі.

За словами співрозмовника агентства, українського дипломата "вислали в помсту за висилку за шпигунство співробітника російського консульства в Одесі".

У МЗС України даний факт стосовно українського дипломата не коментують.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Читайте також: Консулу України дозволили зустрітися з Савченко на День незалежності

У липні з України було видворено в.о. консула РФ в Одесі Валерія Шибеко. За словами глави СБУ Василя Грицака, рішення було прийнято через несумісність його діяльності з дипломатичною, а також за порушення положень Віденської конвенції.

У свою чергу, статс-секретар - заступник глави МЗС РФ Григорій Карасін заявив тоді про те, що російська сторона вживатиме "необхідні відповідні заходи, як це прийнято у дипломатичній практиці".