Двоє зловмисників відкрили стрілянину у Херсоні. В результаті 24-річний чоловік отримав поранення в грудну клітку.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Херсонській області.

До чергової частини Дніпровського райвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні, що туди доставили 24-річного місцевого жителя. Медики діагностували у нього травматичне поранення грудної клітки.

Співробітники міліції опитали потерпілого. Проте він просив не проводити перевірку і говорив, що не має ні до кого претензій. Незважаючи на це, правоохоронці встановили особи нападників, а також мотиви злочину.

З'ясувалось, що потерпілий прийшов на роботу до своєї дівчини, директор якої не платить їй зарплату. Під час розмови з керівником між ними виникла сварка. Потерпілий вдарив по обличчю свого опонента і пішов.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Пізніше, коли чоловік разом з дівчиною йшов по вулиці, біля них зупинився автомобіль "Тойота". З салону вибігли двоє невідомих та зробили кілька пострілів з травматичного пістолета. Після злочинці зникли з місця події.

Читайте також: В Одесі побилися "самооборонівці": є постраждалі (фото)

За попередніми даними, нападники діяли за вказівкою директора фірми.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "хуліганство". Нападникам загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Проводяться необхідні слідчі дії.

Лікарі надали потерпілому медичну допомогу, але від госпіталізації він відмовився.