Екологічна комісія Київради погодила надання офіційного статусу 12-м столичним скверам, серед яких і сквер імені Небесної Сотні.

Про це повідомляє прес-служба Київради.

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики депутати підтримали проекти рішень щодо створення парку і надання статусу скверів 12 земельним ділянкам. Серед них і сквер Небесної Сотні на вул. Михайлівській. Саме так неофіційно називали після подій Революції Гідності цей сквер кияни.

Також підтримано ініціативу депутата Київради Владислава Михайленка щодо створення нового парку площею понад 16 га на Оболоні по вул. Прирічній. Наразі усі проекти рішень направлено на розгляд інших профільних комісій Київради.

Читайте також: Дніпропетровець показав Львів з нового ракурсу (фото)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, урочисте відкриття скверу Небесної сотні відбулося ще дев'ятого липня 2015 року. В урочистостях взяли участь Президент України Петро Порошенко, посол Португалії в Україні, активісти, митці, батько Сергія Нігояна — Гагік Нігоян. Про нього згадав під час події і Петро Порошенко. Графіті з портретом хлопця з'явилось у цьому сквері шостого липня 2015 року.