Учні Івано-франківської школи №2 влаштували своїй вчительці коридор ганьби за проросійську агітацію на уроках. Діти збунтувалися через учительку географії, яка на уроках більше розповідала про своє бачення ситуації в країні, ніж викладала предмет.

"Останній місяць Наталія Григорівна говорила практично на кожному уроці або про Росію, або про ситуацію в Україні. Цитувала Путіна. Казала, що українці – це діагноз. Порівнювала нас із приматами і курячим задом. Говорила, що люди, які були на Майдані, нічого доброго не робили. Так само і про військових в АТО, що вони - не герої, що вони воюють самі зі собою, підтримують невідомо кого. А те, що учасники АТО – герої, це було нам нав'язано такими країнами як США і Польща. Що вони вбили нам у голову цю думку і це не може бути ніяка правда", – розповідає учень 10-го класу Василь.

Дітям така агітація не сподобалася, тому вони намалювали плкат "Ні сепаратизму!" і повісили його на дверях свого кабінету. Коли ж на вчительку це не подіяло, зібрали старшокласників із 9,10 та 11 класу і влаштували вчительці "коридор ганьби". Вчителька записала це на свій мобільний телефон, а потім викликала "швидку". За словами очевидців, лікарі поміряли їй тиск і запевнили, що з нею все гаразд. Але вчителька вирішила піти на лікарняний та написала скаргу в міське управління освіти. Керівництво школи також подало заяву на створення спеціальної комісії, яка б об'єктивно розібралася в ситуації. Старшокласники запевняють, що не переступлять поріг кабінету, в якому викладатиме Наталія Григоріївна