Сьогодні в Україні відзначають День військової розвідки.

Як розповів прес-офіцер сектору "М" Ігор Бірюков УНН, розвідники проведуть цей день без гулянь та публічності.

Він підкреслив, що в умовах війни на Донбасі, воїни відстежуватимуть ворожі позиції на сході країни.

"Відзначати будуть військові розвідники своє свято, стежачи за ворогом і стримуючи його. Поки активні бойові дії не ведуться, вони відслідковують чим займається ворог, які його подальші плани", - розповів прес-офіцер.

За його словами, українські розвідники перевершили російських фахівців і багато кроків терористів на Донбасі їм відомі заздалегідь. Це допомагає військовим зберегти життя і убезпечити мирні квартали міст Донбасу від атак бойовиків.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Навіть сьогодні військова розвідка виконує функції інших силових структур. Вони дійсно гідні того, щоб їх поважати, Професіонали з великої літери", - додав він.

Читайте також: День з життя аеророзвідників під Сартаною (фото)

Нагадаємо, що сьогодні голова Луганської ОДА Георгій Тука і глава обласного МВС Анатолій Науменко проконтролювали тренування луганських даїшників на полігоні.