Редакція ULTRAS.ORG.UA опублікувала список загиблих українських героїв.

Як повідомляє офіційний сайт, у ресурсі зібрані усі воїни, які загинули під час Революції гідності та збройного конфлікту на Донбасі.

Футбольні фанати під час Євромайдану оголосили безстрокове перемир'я. Завдяки їх патріотичній позиції вдалося запобігти розповсюдженню сепаратистських настроїв в Харкові та Одесі.

"1 грудня 2013-го. Саме в цей день фанати багатьох клубів зібрались в одному місці, а саме на вулиці Банковій в Києві, і пліч-о-пліч з іншими радикалами та націоналістами почали ламати систему, здобуваючи краще життя для українського народу. З того моменту протест перестав бути мирним", - йдеться на сторінці.

Ультрас пообіцяли доповнювати сторінку "героїв" України та зазначати відомості про них та їх героїчні вчинки у боротьбі за територіальну цілісність Батьківщини.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Читайте також: Гравці "Динамо" відвідали поранених бійців АТО (фото)

Нагадаємо, ультрас харківського "Металісту" стали авторами глузливої пісні про президента Росії Володимира Путіна. З того часу її виконують майже на кожному футбольному матчі.