Український військовослужбовець загинув у бою з диверсантами, які намагалися прорватися до позицій сил АТО у Станично-Луганському районі. Про це повідомив речник АТО в Луганській області Руслан Ткачук.

"В районі "Шаров Кут" Станично-Луганського району відбулася спроба прориву ДРГ т. з. "ЛНР" у районі ОП підрозділу ЗСУ. Наші військовослужбовці дали рішучу відсіч. Під час бойового зіткнення смертельно поранено захисника України, 1969 р. н. Діагноз: кульове поранення у голову, несумісне з життям", - зазначив Ткачук.

Крім того, військові знайшли біля Станиці Луганської загиблого мирного жителя, який підірвався на розтяжці.

Читайте також: Біля Авдіївки військових атакували з гранатометів

"Під час обходу побережжя р. Сіверський Донець біля Станиці Луганської військовослужбовці підрозділу ЗСУ виявили труп з осколковими пораненням. Перевіркою встановлено, що це - громадянин Н., 1980 р. н., який жив у селищі. Загинув мирний мешканець внаслідок детонації розтяжки, встановленої невідомими", - повідомив Ткачук.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит В Україні оновили правила для виїзду за кордон У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

За його словами, підрозділи сил АТО повністю контролювали ситуацію на Луганському та Артемівському напрямках.