Вчора на київському вокзалі зустрічали демобілізованих бійців 72-ї бригади.

Як повідомляє Лівий берег, урочисту зустріч бійцям влаштували волонтери та родичі.

Військові 72-ї бригади служили під Волновахою, а також уздовж лінії розмежування під Маріуполем. Також бійці брали участь у визволенні Маріуполя.

72-а окрема гвардійська механізована Красноградсько-Київська ордена Червоного Прапора бригада - регулярний підрозділ Збройних сил України. Розміщується в місті Біла Церква Київської області. З весни 2014 року залучена до участі в антитерористичної операції на Сході України.

Читайте також: На Луганщині група бійців АТО підірвалася на розтяжці, є жертви

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно, поки житель Шостки воював на Донбасі з російськими терористами, сепаратисти намагалися спалити його сім'ю живцем. На щастя, дружині і двом синам вдалося врятуватися. Але тепер вони змушені жити в наметі, а українці збирають гроші на оселю та одяг родині бійця.