Сьогодні у Донецькій області відзначають 72-річницю звільнення Донбасу від фашистської армії Німеччини. З цього приводу у Добропіллі мешканці поклали квіти на меморіалі загиблих солдат.

До участі у відзначанні Дня Визволення волонтери з організації "Патроти Добропілля" долучили десантників 95-ї окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗС України і 93-ї окремої гвардійської Харківської механізованої бригади.

"І у нас є сучасні герої-визволителі – воїни-десантники з 95-ї бригади. Це вони торік першими зайшли у наше місто і вигнали терористів. Саме завдяки їм у Добропіллі панує мир. Хто, як не вони, можуть найкраще розповісти дітям про мужність і героїзм?", - розповіла волонтер Яна.

Читайте також: Українсько-канадський проект реабілітує бійців мистецтвом (фото)

Солдати відвідали 20 шкіл міста та провели уроки для учнів 9, 10 та 11 класів. Самі бійці запевнили, що не очікували, що діти можуть ставити такі серйозні запитання.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще