Національна дитяча спеціалізована лікарня "Охматдит" у Києві має намір скоротити обсяги надання медичної допомоги, повідомив її генеральний директор Юрій Гладуш.

"У нас було зруйновано чотири корпуси на місці нового корпусу, ми працювали у дуже складних умовах, але нині наші корпусу, яким більше 100 років, почали тріскатися і руйнуватися. Я повинен заявити про те, що ми закриваємо неврологічне відділення лікарні. В "Охматдиті" ми повинні, на жаль, обсяги меддопомоги скоротити", - сказав він, пише ВВС.

Гладуш вважає, що це не позначиться на якості медичної допомоги.

Читайте також: МОЗ шукає нового генпідрядника для добудови корпусу Охматдиту

Він наголосив, що у 2010 році лікарня обіцяла керівництву країни не скорочувати обсяги надання медичної допомоги, однак тепер таке рішення є вимушеним.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У серпні Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі заявив, що після майже дворічної перерви, можуть відновити будівництво нового корпусу дитячої лікарні.