Севастопольський судноремонтний завод, що належав раніше президенту України Петру Порошенку, став філією судноремонтного заводу "Зірочка".

Про це повідомив гендиректор "Зірочки" Микола Калістратов.

"Дійсно, Севастопольський морський завод імені Орджонікідзе став нашим філією. Він буде спеціалізуватися на обробці деревини, огранюванні діамантів і, якщо будуть замовлення від Міноборони, судноремонті", - сказав Калістратов.

Головний військовий радник Міноборони РФ адмірал Іван Васильєв стверджує, що Севастопольський судноремонтний завод зможе ремонтувати кораблі ВМФ Росії другого і третього рангів.

Як повідомлялося, згідно з даними російського реєстру, українське підприємство зареєстрували як власність Росії 19 березня 2015 року під назвою Державне унітарне підприємство "Севастопольський морський завод".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: До Криму прибуло більше 50 вагонів з російською військовою технікою (фото)

В Україні діяльність підприємства, яке займається кораблебудуванням і ремонтом вже наявних суден, юридично не припинена.

Нагадаємо, що в управлінській компанії Петра Порошенка "Prime Assets Capital" підтвердили, що завод був відібраний "владою" після анексії Криму Росією.