На Хмельниччині затримано слідчого управління Міністерства внутрішніх справ за одержання хабара у розмірі сім тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Прокуратура разом зі співробітниками управління Служби безпеки України в області та відділу внутрішньої безпеки МВС в області викрили, що слідчий намагався отримати неправомірну вигоду від керівника компанії.

Правоохоронці встановили, що капітан міліції, за безпідставне зупинення роботи приватного підприємства через вилучення документації та опечатування складських приміщень вимагав та отримав від керівника цього підприємства хабар у розмірі сім тисяч гривень.

Зазначається, правоохоронці затримали хабарника "на гарячому" під час одержання цих коштів поблизу приміщення міського відділу міліції УМВС.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Працівницю столичної податкової затримали на хабарі

Під час обшуку службового кабінету у слідчого вилучено документи, які стосуються діяльності вказаного приватного підприємства.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею Кримінального кодексу "одержання хабара".

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді взяття під варту та відсторонення від посади.