Чиновники "Укрдержліспроекту" хотіли обдурити державу майже на 200 тисяч гривень.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, вони провели закупівлю матеріалів дистанційного зондування поверхні землі на відкритих торгах за рахунок державного бюджету.

З'ясувалося, що конкурсний комітет організації безпідставно відхилив найбільш економічно вигідну пропозицію одного з учасників конкурсу на суму 530 тис. гривень. Переможцем торгів став учасник з найдорожчою пропозицією - 705 тис. гривень.

Читайте також: Працівниця військкомату за гроші допомагала ухилитися від призову

Таким чином, "Укрдержліспроект" порушив законодавство при проведенні державних закупівель, чим завдав суттєвих збитків країни.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Прокуратура міста Ірпінь заявила позов до суду з вимогою визнати недійсними рішення комітету з конкурсних торгів та укладений договір про закупівлю продукції за державні кошти, а також повернути бюджетні кошти. Госпсуд Київської області цей позов задовольнив у повному обсязі.