У столиці шахрайка-"провидиця" надурила киян більш ніж на 300 тисяч доларів. Про це повідомляє МВС.

40-річна киянка випадково на вулиці почула розмову двох жінок, які говорили про чудо–ворожку. Мовляв, та не лише передбачає майбутнє, а й допомагає позбутися різних життєвих негараздів.

І вже наступного дня вона пішла до цієї особи. "Провидицею" виявилася жінка на ім'я Наташа. Вона дійсно повідомила відвідувачці про кілька подій, які невдовзі збулися. Тому, коли потерпіла вирішила придбати квартиру, знову прийшла до віщунки проконсультуватися.

Наталія сказала, що угода буде успішною. Разом із тим, наполегливо порадила "очистити" в монастирі всі заощадження, аби в новопридбаній квартирі не було сліз і хвороб.

Читайте також: Двох киян шахрайка "розвела" на 80 тис. грн

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Забобонна жінка без вагань віддала пройдисвітці майже 100 тисяч гривень. Час минав, а "очищені" гроші зловмисниця повертати не поспішала. Врешті заявниця зрозуміла, що її ошукали, тож звернулася до правоохоронців.

Слідчий відділ Дніпровського районного управління столичної міліції розпочав за цим фактом кримінальне провадження. Аферистка, дізнавшись, що нею зацікавилися правоохоронці, втекла, тож місце її перебування наразі встановлюється.

У рамках досудового розслідування було виявлено ще двох осіб, які стали жертвами підозрюваної. Вони віддали "на очищення" майже 300 тисяч доларів.

У слідства є вагомі підстави вважати, що потерпілих набагато більше.