Один зі студентів коледжу Тернопільської області вирішив відійти від суєти мирського життя і пішов у дрімучі ліси, щоб не бачити людей. При цьому парубок забув попередити про це батьків.

Близькі юного відлюдника підняли на ноги міліцію усієї області, щоб розшукати зниклу дитину, повідомляє ВЗГ УМВС Тернопільської області.

"Про зникнення неповнолітнього сина в міліцію повідомив житель одного із сіл Теребовлянського району. За словами батька, хлопець вже кілька днів не ночував удома і не відповідав на телефон", - розповіли правоохоронці.

Читайте також: На Афоні на Путіна наклали анафему

З'ясувалося, що підліток цілий тиждень прожив у лісі неподалік від Теребовлянського замку. Його знайшли на автовокзалі, коли він збирався відправитися подорожувати до Тернополя. Живого і неушкодженого студента передали батькам.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Хлопець зникає вже не вперше. Навесні цього року рідні та міліціонери протягом двох тижнів нічого не знали про його місцезнаходження. Зрештою, його знайшли на території занедбаної військової частини. Весь час хлопець харчувався ягодами", - розповіли в міліції Тернопільської області.