У Києві на вулиці Героїв Дніпра під час бійки троє невідомих посадили чоловіка в автомобіль і повезли у невідомому напрямку. Про це повідомляє столичне управління МВС.

Перехожі, які стали свідками події, викликали правоохоронців.

На місце виклику терміново виїхали автопатрулі, в районі оголосили план "Перехоплення". Через 25 хвилин вуличних перегонів працівникам поліції вдалося зупинити автомобіль.

Слідчо-оперативна група з'ясувала, що у дворі будинку стався конфлікт: чоловіки хотіли "провчити" перехожого за те, що він нібито неправильно переходив дорогу. Між ними виникла словесна перепалка, а згодом - бійка.

Читайте також: Двоє киян з битою напали на пасажирський автобус

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Киянин стукнув ногою по машині, а кривдники у відповідь кілька разів вдарили його в обличчя. Зрештою товариші вирішили провчити пішохода, а відтак силоміць посадили його до своєї машини. Куди і з якою метою хотіли повезти свою "жертву", правоохоронцям не пояснили.

Під час обшуку автомобіля міліціонери виявили та вилучили пістолет ПМР та чотири магазини, спорядженні гумовими кулями. Дозвільних документів на зброю у них не було.

Також було встановлено, що підозрювані родом зі Львова, раніше у поле зору правоохоронців ніколи не потрапляли. Нині чоловіки перебувають під арештом. Їм загрожує до п'яти років позбавлення волі.