Вчора в рамках проведення заходів з пошуку злочинців по лінії Інтерполу в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали громадянина Азербайджану, який перебував у міжнародному розшуку за тероризм.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"За наявними даними, цей громадянин є неодноразовим переможцем міжнародних турнірів з повноконтактного рукопашного бою у ваговій категорії понад 93 кг. Затриманого передано в установленому порядку підрозділу МВС, проводяться заходи згідно з чинним законодавством України", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Українці просять звільнити ув'язненого, який купує для АТО бронежилети і тепловізори

За даними Держприкордонслужби, протягом минулої доби в "Борисполі" база Інтерполу спрацювала ще двічі - на громадянина України та громадянина Сінгапуру.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Ще одного порушника, громадянина Молдови, виявили по цій базі прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску "Кучурган".