У Рівненській області пенсіонерку госпіталізували з черепно-мозковою травмою після бійки в маршрутці.

Про це УНН повідомив т.в.о начальника Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області Олег Твардовський.

За інформацією правоохоронців, на кінцевій зупинці маршрутного таксі на 83-річну жительку села Корчів'я Костопільського району Рівненської області, накинулася інша пенсіонерка, почала ображати жінку і бити її сумкою по голові на очах у водія та інших пасажирів.

Читайте також: В Артемівську пенсіонерка щодня "троллить" пропутінців плакатом "За дебілів!" (фото)

В результаті сварки нападниця штовхнула свою жертву, та впала і вдарилася головою об тротуар. Постраждалу госпіталізували в неврологічне відділення Костопільської райлікарні.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Потерпіла написала заяву в міліцію. За фактом бійки відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею "умисне легке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу. Проводимо розслідування", - розповів т.в.о начальника Костопільського РВ УМВС.