В Артемівську Донецької області щодня з 10:00 до 11:30 пенсіонерка Олександра Михайлівна Стародубцева влаштовує одиночний протест, сподіваючись розбудити свідомість жителів Донбасу.

Про це повідомляє громадський медіапортал "Бахмут".

Кілька днів поспіль жінка сидить на центральній тролейбусній зупинці з плакатом, на якому зображений президент Росії Володимир Путін. Глава РФ виголошує тост: "За дебілів! Без Вас мене б не було".

Олександра Михайлівна каже, що вже втомилася сидіти вдома і плакати. Після прочитання статті політолога про те, як Путін знищує Росію, жінка вирішила, що вийде з цим плакатом на вулицю і зможе переконати проросійськи налаштованих громадян.

Пенсіонерка зізналася, що крім схвалення і підтримки, чує на свою адресу погрози, але це її не зупиняє - протест вона вирішила проводити безстроково.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я кожен день записую співвідношення тих людей, які проходять мовчки, і тих, хто підтримує мене - їх однакову кількість. 30% самі не розуміють, що вони говорять. Я навіть не можу назвати це реакцією або агресією - це безумство. Люди заздалегідь налаштовані на неподобство, у них немає аргументів, їм нічого виставити проти моєї позиції ", - розповіла Олександра Михайлівна.

Читайте також: Російських батьків-протестувальників проти закриття шкіл звинуватили в екстремізмі

За її словами, деякі громадяни запитують, скільки так можна заробити, і яка політична партія попросила її провести цю акцію.

"У таких людей немає розуміння цінності материнських сліз, сирітських сліз, пролитої крові нашими кращими людьми. У них в мисленні навіть немає таких категорій", - додала жінка.

Також Олександра Михайлівна розповіла, що іноді зі словами підтримки до неї підходять військові. Побачивши в натовпі камуфляж, вона й сама вітає бійців.

Реакція у перехожих різна - хтось розуміє, хтось ображає і загрожує пенсіонерці, але те, що люди не залишаються до протесту байдужими - вже досягнення, вважає жінка.