Днями в столичному метро провели черговий рейд по вилову "зайців". На цей раз правоохоронці ретельно вистежували тих, хто неправомірно використовує Картки киянина та студентські проїзні.

Про це повідомили в прес-службі столичного метрополітену.

Правоохоронці відстежували пасажирів-пільговиків за допомогою лампочок-індикаторів на турнікетах з боку перону. Якщо з трьох лампочок червоного, зеленого і жовтого кольору при проході через турнікет загоряється жовта - значить, пасажир застосував право пільгового проїзду. У таких пасажирів перевіряли наявність студентського та схожість фото на карті і наживо.

"Протягом чотирьох днів ми склали 52 акта на неправомірне використання пасажирами студентських проїзних. Картки заблокували на весь термін дії ", - розповіли співробітники метрополітену.

Читайте також: На столичній станції метро "Гідропарк" відбулась стрілянина

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ще більше неправомірного застосування права пільгового проїзду виявили серед власників Картки киянина - зафіксували 472 випадки порушень. За обман системи карти заблокували на три місяці.

Про факт злодіяння співробітники метро повідомили в Департамент соцполітики КМДА.