Британська медіа-корпорація ВВС виграла суд проти телеканалу Russia Today. Після цього російський телеканал повністю видалив дані про неправдиві сюжетах.

Про це повідомляє Європейська правда.

Рішенням британського регулятора в сфері медіа Ofcom російську компанію Russia Today визнали винною у спотворенні інформації та непрофесійному підході до роботи.

Після цього програму The Truthseeker, яка містила неправдиву інформацію скасували, а всі попередні випуски були видалені з сайту RT.

Конфлікт виник після того як Russia Today у своїй програмі The Truthseeker (Правдолюбец) звинуватила компанію ВВС в інсценуванні хімічної атаки в Сирії.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також телеканал визнали фальсифікатором в сюжеті про події в Донбасі, що розповідає про "звірства" української армії проти мирних громадян.

Читайте також: Російські екологи повернули фонду Ді Капріо гроші

Нагадаємо, популярний сайт The Daily Beast виявив, що дані про високі рейтинги російського пропагандистського телеканалу Russia Today виходять тільки від самого RT.

Видання опублікувало розслідування під назвою "Путінське пропагандистське телебачення бреше про свою популярність", в якому говориться, що незалежних даних про високі рейтинги кремлівських пропагандистів ніде немає. А звіт, на який посилається RT, ніде не опублікований.