Вчора співробітники прокуратури та управління Служби безпеки України у Житомирській області затримали двох державних посадовців.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Житомирській області.

Голова районної державної адміністрації та голова районної ради за 40 тисяч гривень неправомірної вигоди обіцяли приватному підприємцю посприяти у виділенні землі для ведення сільськогосподарського бізнесу.

Співробітники обласної прокуратури здійснюють, наразі, досудове розслідування та процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за статтею Кримінального кодексу "одержання неправомірної вигоди службовими особами, які займають відповідальне становище".

Читайте також: СБУ затримала двох працівників пенітенціарної служби за хабар (відео)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Правоохоронці проводяться невідкладні слідчі дії. Також вирішується питання про обрання для затриманих запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Сумах співробітники Служби безпеки України затримали колишнього голову Сумської обласної виборчої комісії на хабарі. Чиновник домовився про "відкат" з місцевим підприємством. На рахунок компанії були перераховані кошти для придбання канцелярських товарів, надання транспортних послуг.