У п'ятницю, 25 вересня, прикордонникам Херсонського загону на адміністративному кордоні з тимчасово окупованих Кримом намагалися двічі дати хабар.

Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

Зокрема, три українця на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чаплинка" намагалися вмовити прикордонників пропустити їх на материкову частину України за хабар. Водій запропонував прикордонникам 50 доларів, повідомили у відомстві.

Пізніше на цьому ж контрольному пункті за 50 доларів намагалася вирішити питання інша громадянка України за кермом легкового автомобіля. У жінки не було довіреності на право керування автомобілем, і вона вирішила домовитися про безперешкодному проїзді за допомогою хабара.

Читайте також: На Житомирщині на хабарі затримали двох керівників району

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, за даними прес-служби, аналогічний інцидент зафіксували в Мукачівському прикордонному загоні.

"Залучити до протиправної діяльності громадянин України намагався прикордонника відділу" Вилок. Військовослужбовець на пропозицію не погодився. За даним фактом поінформували компетентні органи", - говориться в повідомленні.