У Борисполі відбулося спецпогашення марки, присвяченої 1000-річчю міста.

Про це передає УНН.

Право здійснити спецпогашення було надано меру Анатолію Федорчуку. Крім того, сьогодні в Борисполі був представлений і погашений немаркований конверт "Краса і велич України. Київська область", а також однойменний поштовий блок.

Як повідомив директор Київської обласної дирекції ДП "Укрпошта" Іван Турчак, дизайн марок був продуманий і впроваджений художником Олександром Калмиковим.

Читайте також: Roshen побудує нову фабрику у Борисполі

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"На поштовому блоці зображено біноклеподібні посудини, друга половина V ст., с. Трипілля, парк Київська Русь, с. Копачів, Свято-Покровська церква, с. Пархомівка і картина Катерини Білокур" Квіти за тином", - зазначив Турчак.

Він також повідомив, що тираж поштового блоку становить 30 тис. примірників, а тираж марки, присвяченій тисячоліттю Борисполя, - 130 тис.