Співробітників ДАІ, які примудрилися за гроші створити окремий курс лекцій з "Правилам руху на дорозі", судять в Рівненській області.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської прокуратури.

"Розпочато досудове розслідування за фактом заволодіння грошовими коштами одного з громадян, під приводом оплати лекцій по дотриманню ПДР. Проведення таких лекцій чинним законодавством не передбачено", - повідомляють у відомстві.

Відомо, що шахраї обслуговували місто Кузнецовськ і територію Володимирецького району. Підставами для розслідування діяльності "вчених"- викладачів стали відеоматеріали з інтернет-джерел та ЗМІ.

Читайте також: П'яного інструктора автошколи затримали у Житомирі (відео)

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Тепер інспекторам загрожує обмеження волі строком до трьох років.

Нагадаємо, нещодавно в Львівській області активісти "Дорожнього контролю" оприлюднили відеозапис, де видно, як співробітники ДАІ беруть 400 гривень хабара від водія легковика.