Жертвам протестів на Майдані та пораненим бійцям АТО проведуть безкоштовні пластичні хірургічні операції.

Про це повідомляє активістка львівської організації "Варта 700" Наталія Шелестак на своїй сторінці у Facebook.

Вона зазначила, в Україну приїде вже третя команда канадських медичних фахівців.

"Вони проведуть пластичні операцій жертвам Майдану та пораненим на Сході країни військовим, а також будуть навчати українських фахівців. Місія триватиме з 23 жовтня – до 1 листопада 2015 року у Центральному військовому шпиталі у Києві, що знаходиться по вулиці Госпітальна,18", - розповіла активістка.

Читайте також: За кордоном пройшли лікування 122 військовослужбовці АТО

Популярні новини зараз
Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Вона наголосила, що до команди входить понад 20 медиків. Зокрема, хірургів, анестезіологів та медсестер. Всі вони, за її словами, є добровольцями.

"Зібрані з усієї Канади лікарі проведуть операції на обличчі та верхніх кінцівках, займуться усуненням постравматичних черепно-лицевих деформацій, дефектів м'яких тканин та рубців", - розповіла Наталія Шелестак.

Збір коштів організувала Канадсько-українська фундація. Активістка закликає всіх бійців, яким потрібна допомога, звертатися до координатора проекту. Його контакти зазначені у повідомленні.