Український телеведучий Олександр Педан врятував під час відпочинку відразу двох серферів.

Про це він розповів сам на своїй сторінці в Instagram.

"Знайомтеся, пляж Cenitz недалеко від легендарного курорту Biarritz. На цьому пляжі я врятував життя двом серферам. Під цією товщею води суцільні камені. Через це утворюється дуже потужна хвиля і як наслідок, сильна зворотна течія. Хлопців так сильно "наматало" у хвилі, що відірвало дошку від лиша (мотузка, якою кріплять дошку до ноги). У результаті дошку прибиває до берега, а серфера плином забирає в океан. І чим більше він гребе до берега, тим далі від нього виявляється", - розповідає телеведучий.

Читайте також: Пляжі Одеси заполонили жахливі медузи (фото)

"Секрет простий, потрібно плисти в бік, щоб покинути зворотню течію, а там хвилі самі тебе винесуть на берег. Хлопці цього не знали, довелося підпливти до них на дошці, дати вхопитися за лиш і транспортувати на берег. Ось так я вперше почув фразу "You saved my life!" від Себастьяна з Парижа. +2 в карму", -додав він.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще