Вчора в Білгород-Дністровському Одеської області водій маршрутки грубо відповів бійцеві АТО на прохання про пільговий проїзд.

Як повідомила волонтер Катерина Валевська на своїй сторінці в Facebook, він їхав з дружиною з реабілітації.

"Боєць пройшов аеропорт і дивом вижив, рік відвоював в найгарячіших точках на сході України. Молодий хлопець який ідучи на війну залишив вдома вагітну дружину і не бачив народження дочки, повернувшись вже точно не очікував такого", - пише вона.

Кіборг пред'явив посвідчення та спитав немає-ли пільг для нього.

"Водій йому відповів що йому треба заправляти машину, а не їх возити безкоштовно і як мовляв його дістали 18-тирічні козли, які купили собі УБС, і виставив бійця з дружиною з маршрутки, повернувши гроші за проїзд", - додала вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Військовий зробив фотографію маршрутки, що викликало бурхливу реакцію у водія.

Читайте також: Під Мар'їнкою підірвались двоє українських військових

Нагадаємо, що в ніч з 26 на 27 вересня в одному з київських кафе, невідомі відкрили стрілянину по демобілізованим військовим, а потім збили бійця 12 бригади на машині при спробі втекти з місця події. Від отриманих травм військовий помер.