Двоє військових українських Збройних сил підірвалися на розтяжках на донецькому напрямку в зоні АТО. В результаті вибуху - отримали поранення.

Про це розповів спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу в неділю, 4 жовтня, в столиці.

"Вчора двоє українських військовослужбовців отримали поранення в результаті підриву на розтяжках, при виконанні завдань. Це сталося південніше Мар'їнки. Загиблих в рядах сил АТО в результаті бойових дій немає", - розповів він.

Читайте також: Четвертий день в зоні АТО зберігається тиша - прес-центр

За його словами, режим припинення вогню дотримується в зоні АТО вже третю добу поспіль.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Уже третю добу на сході України зразково дотримується режим припинення вогню. Вчора не зафіксували жодного обстрілу позицій АТО з боку супротивника, і жодної провокації, - наголосив Лисенко.

Натомість, згідно інформації, на окупованих територіях люди і надалі розчаровуються у політиці "руського мира", яку так завзято намагаються нав'язати лідери невизнаних республік.

Рядові бойовики та псевдо правоохоронці так званих "ЛНР", "ДНР" напряму обурюються низьким рівнем фінансування та умовами у яких проходять службу.