На Подолі, по вулиці Боричів Тік, 27, навпроти будинку призначеного до зносу, з квітня місяця робили ремонт старої бруківки.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook Дмитро Суханов.

"Ну, як робили. Точніше перекрили парканами і п'ять місяців будівельники робили видимість роботи, іноді влаштовуючи дискотеки в стилі шансон. А потім за два тижні-таки взяли й зробили аж 100 метрів нової бруківки. На більше не вистачило запалу. Два самоскида зайвої плитки та бруківки вантажили екскаватором прямо з палет. І нічого, що поламали пару тонн, оплаченої з бюджету, плитки", - розповідає Суханов.

"Після першого ж дощу утворився такий ось прекрасний провал в свіжепокладеній плитці на радість туристам. Ну, що ж, робітнички, треба було, щоб хоч до виборів дотягнуло. А так - халтура", - додав він.

Читайте також: Через антирейтинг Віталій Кличко може програти вибори Сергію Думчеву з "РУХу ЗА РЕФОРМИ"

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Поки що цей ескіз викладений в якості попередження. Автори проекту обіцяють, що якщо через 3-4 дні не буде реакції, картинку реалізують у фарбі.

"Змусимо чиновників працювати на якість, а не на вибори", - додав на завершення Суханов.