Терористи "ДНР" 7 жовтня вдень зі зброєю напали на селище Комінтернове під Маріуполем. Там вони викрали жінку з проукраїнськими поглядами. Селище розташоване на лінії розмежування з тимчасово окупованими територіями.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області.

Правоохоронці попередньо встановили, що група бойовиків у стані алкогольного сп'яніння напала на село та викрала місцеву мешканку. Після цього частина нападників розосередилася у лісосмузі. Інші, приблизно 60, заїхали в село на автомобілях.

Бойовики розпитали у однієї з мешканок села адреси людей, які притримуються активної проукраїнської позиції, а потім викрали одну з жінок.

Очевидці нападу зазначають, що бойовиків було близько 200. У одного з них на рукаві був шеврон "ДНР".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте также: СБУ затримала бойовика "Оплоту" (фото, відео)

Під час нападу терористи пограбували кілька будинків та викрали автомобіль.

Очевидці додають, що зупинити свавілля бойовиків вдалося лише після втручання українських військових та спостерігачів ОБСЄ.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

Наразі невідомо, де саме перебуває викрадена жінка.