Співробітникам єгипетської туристичної компанії "Одеон Турс" довелося відбивати атаку туристів з Росії, які обурилися затримкою вильоту авіарейсу з аеропорту Шарм-ель-Шейха назад в РФ.

Про це пише Обозреватель.

Як стало відомо, після прибуття в аеропорт туристам повідомили про заміну літака на інший з меншою кількістю місць. Відпочиваючим довелося провести на ресепшні кілька годин і їх це розлютило. Конфлікт посилився після того, як росіяни вирішили самостійно розібратися з єгипетськими гідами. У свою чергу останні ніяк не могли вплинути на ситуацію.

"Після прибуття в аеропорт гід нам сказав, що батьки з дітьми можуть пройти реєстрацію окремо і без черги. Ми вже зраділи, що хоч десь нам пішли назустріч. Але на самій касі нас відразу повернули на землю і сказали, що діти від двох до семи років полетять на колінах у батьків. Хоча у всіх були заздалегідь куплені квитки на окремі місця", - розповів Олександр.

Чоловік хотів зняти на відео бейдж співробітника компанії. У цей момент розгорілася словесна перепалка, яка переросла в бійку. На місце інциденту прибула поліція, яка втихомирила росіян.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Читайте також: У Молдові затримали п'яних фанатів збірної Росії

"Поліція відразу прийняла сторону своїх співвітчизників. І під тиском правоохоронців нас просили погодитися з умовами перельоту і видалити відео. Крім того, вони зажадали вибачень перед співробітниками турфірми. Ми вирішили подати скаргу на туроператора Sunmar Tour, який продав нам путівку в Єгипет", - заявив росіянин.

Також російські туристи написали скаргу в Росспоживнагляд і Ростуризм, "щоб винні в цій ситуації були покарані".