Перед матчем відбору до Євро-2016 Молдова-Росія у Кишиневі затримали трьох російських громадян, які полізли у бійку з учасниками мітингу на площі. Усі вони були у стані алкогольного сп'яніння.

Про інцидент пише видання Блокнот-Молдова з посиланням на офіційні джерела країни. Відомо, що п'ятеро уболівальників збірної РФ почали сперечатися з демонстрантами проти влади у столиці. Вони отримали поранення, а трьох з них заарештували.

"Затримані - громадяни Росії 27, 29 і 32 років - є вболівальниками російської збірної з футболу. Інцидент стався на центральній площі в Кишиневі. Між п'ятьма росіянами і групою протестуючих - представників Громадянської платформи сталася бійка. Один з уболівальників був побитий до крові", - повідомив прес-секретар місцевої поліції Адріан Жовмир.

Відомо, що фанати двох збірних перебували у ворожому настрої. Молдовські уболівальники розтягнули на трибуні прапор України та скандували пісню про Путіна.

Читайте також: Молдовські фанати зустріли росіян прапором України (фотофакт)

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Матч закінчився перемогою росіян з рахунком 1:2.

Вже кілька місяців у Молдові проходять мітинги проти чинної влади. Громадяни вимагають відставки чиновників та прозорих виборів.