Матч збірної Росії проти молдован на виїзді став справжнім випробування для фанатів. Місцева публіка влаштувала дуже гарячий прийом для гостей із РФ.

Російських фанатів тепло зустріли у столиці країни. Ще на вулицях Кишинева росіяни втрутились у бійку з місцевими мешканцями. Але справжнє пекло почалось на футбольній арені.

Молдовські фанати повісили на трибунах синьо-жовтий стяг у знак підтримки України та протягом усього матчу скандували непристойності на адресу російських уболівальників та гравців. Родзинкою матчу став відомий хіт про Путіна у виконанні молдаван.

Читайте також: Збірна України здолала Македонію

Матч між збірними закінчився перемогою росіян з рахунком 1:2. Збірна РФ займає друге місце у групі, а в останньому матчі зіграє проти Чорногорії.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Фанати збірної Росії на попередніх матчах своє команди вивішували прапори "ДНР", "Новоросії" та фотографії Гіркіна та інших прихильників режиму Путіна з підписом "Герої нації". Однак уболівальники окремих футбольних клубів виражали підтримку Україні.