У Дніпропетровську з'явилися агітаційні листівки від імені екс-президента України та втікача, на яких він закликає вибрати мером Вілкула, передає "Новий Регіон".

По всьому Дніпропетровську з'явилися листівки із зображенням екс-президента України Віктора Януковича. Агітматеріал активно поширюється в центрі міста на вулицях і в кафе.

Читайте також: Колишнього "регіонала" Яценка помітили у ГПУ

"Леґітимний" агітує виборців підтримати партію "Опозиційний блок" на місцевих виборах, а мером Дніпропетровська рекомендує вибрати Олександра Вілкула. "Я роблю все можливе, щоб скоріше повернутися до свого народу, щоб ми знову з вами будували щасливу і заможну Україну", - йдеться у листівці від імені Януковича.

На листівці зазначено, що замовник друку партія "Опозиційний блок", виконала друк компанія ТОВ "Укрполіграфмедіа". Тираж - 500 000 штук.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще