Вчора вперше відбулися змагання за Кубок Херсонщини з кросфіту серед військовослужбовців, які були присвячені Дню захисника України. Про це повідомили на сайті Херсонської ОДА.

У змаганнях взяли участь команди військових частин армійської авіації сухопутних військ, Нацгвардії, прикордслужби та протиповітряної оборони повітряних сил. Також із майстер-класом з кросфіту виступила команда Херсонської державної морської академії.

Чотири команди різних військових частин у битві за перемогу на змаганнях мали подолати дистанцію з виконанням гімнастичних та силових вправ - штанга, стрибки, гирі, канат, перекладина та біг. Спортивні перегони відбувалися у формі естафети й виконати весь комплекс вправ кожен учасник мав не більше, ніж за 15 хвилин.

Читайте також: 200 байкерів змагалися на честь визволення Дніпропетровська від німців (фото)

За технікою та правильністю виконання вправ стежили чотири професійних судді, майстри спорту з кросфіту, закріплені за кожною з команд-учасниць. Підтримати військовослужбовців та спортсменів прийшли їх родичі й друзі, керівництво області, спортивна громадськість Херсонщини та мешканці області.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Третє місце у змаганнях з кросфіту посіла команда військової частини армійської авіації сухопутних військ 4067, друге місце виборола команда прикордонної служби України 2161. А переможцями Кубку стала команда Національної гвардії України 3056.