1200 місцевих жителів повернулися до Станиці Луганської, завдяки перемир'ю. Про це на брифінгу розповів Майкл Боцюрків, речник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Він заявив, що з огляду на те, що інтенсивність обстрілів суттєво зменшилась, спостерігачі ОБСЄ побачили, що все більше мешканців повертається додому, в свої будинки в містах і селищах, що знаходяться в межі конфлікту. За його словами, та згідно інформації, яку надав голова департаменту соцзахисту місцевої адміністрації, протягом останніх двох тижнів в місто повернулися близько 1200 переселенців.

Також Боцюрків додав, що глава міськдміністрації Докучаєвська, що наразі контролюється "ДНР", повідомив, що за десять місяців кількість місцевого населення збільшилась з 13 тисяч осіб, до 21.

Читайте також: "ЛНР" та "ДНР" позбавлять переселенців права голосу на виборах - Безсмертний

Як відомо, в зоні проведення АТО протягом останнього часу спостерігається тиша. За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не постраждав, проте декілька людей було поранено внаслідок підриву на розтяжках. Про це повідомили в штабі АТО.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще