Костянтина Кисельова викрали сьогодні вранці прямо з-під власного будинку. Колектив державного підприємтсва "Вугільна компанія "Краснолиманська" вважає його генеральним директором.

Про це пише УНІАН.

"Сьогодні вранці співробітники СБУ (не Красноармійської Служби безпеки) викрали гендиректора ДП "ВК "Краснолиманська" Костянтина Кисельова", - розповіли працівники.

Читайте також: Шахтарі "Краснолиманської" готові до більш рішучих кроків - Жебрівський

Згідно їхньої інформації, під час його викрадення, поруч були присутні не лише працівники держструктури, але і люди спортивної статури у балаклавах. Разом із генеральним директором викрали також його водія.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі невідомо, де їх тримають. Причини викрадення - невідомі.

У підприємстві повідомили, що після викрадення, на його територію "вторглися люди, які представилися співробітниками Служби безпеки України".

"У свою чергу, гірники вийшли на захист свого підприємства і зажадали відпустити Кисельова", - розповіли у компанії.

Нагадаємо, в кінці вересня шахтарі "Краснолиманської" почали страйкувати через зміну керівництва і заборгованість по заробітній платі.

Тоді, у конкурсі на посаду генерального директора "Краснолиманської" переміг Костянтин Кисельов. Міністерство енергетики та вугільної промисловості, в свою чергу, призначило на цю посаду Віктора Зюсько.

Під його керівництвом шахтарі відмовились працювати та вийшли на мітинг.