Деніел Хрістіан, родом із Нігерії, записав патріотичну пісню на підтримку України і зняв на неї відеокліп. За два дні відео набрало майже 45 тисяч переглядів і 1250 лайків.

Співак деякий час навчався в університеті у Луганську ще до захоплення його проросійськими бойовиками. Деніел каже, що той час, який він провів в Україні, був кращим періодом в його житті.

"Зараз я переїхав до Європи, однак я не можу бути до кінця щасливим, якщо не віддам належне цій країні. Ця пісня — це можливість віддячити, та я сподіваюсь, що вона змусить вас посміхнутися.

Читайте також: У Тернополі африканець збирає гроші для бійців АТО (відео)

Одного дня все зміниться на краще, я це точно знаю. Ваші діти та онуки будуть пишатися своїми пращурами. Тож спробуємо зробити Україну найкращим місцем! Храни Боже Україну! Слава Україні!", - йдеться в описі до відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще