Перша перевірка піднятого з дна Чорного моря катера "Іволга", що затонув 17 жовтня, підтвердила наявність всередині щонайменше двох тіл загиблих. Про це повідомив заступник Міністра інфраструктури Юрій Васьков, інформує прес-служба відомства.

Наразі перевірка, яку здійснюють представники МВС та урядової комісії з розслідування трагедії, триває. Інформація оновлюватиметься.

Нагадаємо, 17 жовтня в акваторії Чорного моря поблизу смт Затока перекинувся катер "Іволга". У результаті аварії загинули 12 людей, пізніше були знайдені тіла ще двох. Врятовано 22 пасажира, їх стан - стабільний.

Читайте також: Капітана затонулої "Іволги" заарештували на два місяці

Віце-прем'єр-міністр, очільник урядової комісії для розслідування обставин трагедії Геннадій Зубко повідомив, що на борту затонулого в акваторії Чорного моря катера "Іволга" могло перебувати ще вісім осіб.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Капітан, як стверджує влада, був п'яний, і, можливо, не впорався з керуванням судном на великій хвилі. Трагедія сталася, коли судно поверталося з риболовлі на мілині.