Перед будівлею Центральної виборчої комісії громадські активісти провели мітинг. Він проходив під гаслами "За чесні вибори в Маріуполі і проти реваншу регіоналів".

Про це повідомляє Politeka.

Активісти під час акції провели перформанс. Вони кидали в сміттєвий бак опудало глави ЦВК Михайла Охендовського.

Всього на акції протесту було 200 чоловік.

Один з учасників акції розповів, що через дії ЦВК ставляться під загрозу місцеві вибори в Маріуполі. Протягом передвиборчої кампанії її представники двічі змінювали склад міської виборчої комісії. Два дні тому, за його словами, зі складу комісії виключили представників багатьох політичних партій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ті ж, хто залишився - прийняли рішення про те щоб друкувати бюлетені для виборів на друкарні, що належить Ринату Ахметову.

Читайте також: У Маріуполі надрукували невраховані бюлетені і вже підрахували голоси (фото, відео)

Активісти стверджують, що бюлетені друкують з порушеннями. Вони вважають, що в місті готується масова фальсифікація на виборах.

Наприкінці акції учасники посадили опудало глави Центрвиборчкому Михайла Охендовського в сміттєвий бак. Це, за їхніми словами, поки було попередженням.