В Чернівцях 17-річний хлопець поранив ножем водія таксі. Причиною цього стало те, що юнак не хотів розраховуватись за проїзд.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ в Чернівецькій області.

Правоохоронці сьогодні близько четвертої години ранку отримали повідомлення про те, що на проспекті Незалежності в Чернівцях невідомий поранив водія таксі.

На місці події співробітники міліції виявили 31-річного чоловіка. У нього були численні ножові поранення. Медики одразу госпіталізували його до лікарні.

Працівники батальйону патрульної служби та карного розшуку змогли затримати зловмисника "за гарячими слідами". Його знайшли неподалік від місця злочину.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Правоохоронці виявили у хлопця закривавлений ніж. Він одразу зізнався у всьому, коли зрозумів, що його викрили.

Міліціонери з'ясували, що юнак замовив таксі та попросив відвезти його до проспекту Незалежності. Але в кінці поїздки, замість розрахунку, вдарив таксиста ножем.

Читайте також: На Закарпатті син зарізав батька і ліг спати

Хлопець наніс йому багато ран в шию, живіт та спину. П'ять з них були проникаючими. Після цього злочинець втік з місця події.

Його дії правоохоронці кваліфікували за статтею Кримінального кодексу "умисне тяжке тілесне ушкодження".

Міліціонери затримали хлопця та посадили його до ізолятора тимчасового тримання. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Правоохоронці ведуть слідство.