Ведучий Прем'єр-ліги КВН Олександр Масляков-молодший заявив, що команди з терористичних "ДНР" і "ЛНР" можуть зіграти у Вищій лізі КВН.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Для цього "гумористам" з "ДНР/ЛНР" необхідно пройти відбір на загальних підставах - підкреслив Масляков.

"Будь-яка команда може пройти у Вищу лігу КВН. Для цього потрібно приїхати на зимовий сочинський фестиваль, який пройде з 12 по 25 січня.

З 500 команд відбирають 100 кращих, а з них формуються різні ліги, Вища в тому числі. Команди з "ДНР" і "ЛНР" - не виняток. Але зараз у мене немає інформації про їх участь", - сказав Масляков.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше одне з сепаратистських видань повідомило, що Клуб веселих та винахідливих Донбаської академії будівництва та архітектури "Латте ДонНАСА" візьме участь в іграх Центральної ліги КВН в Росії.

Читайте також: Встань і карай: в "ДНР" викликали дух Сталіна (фото)

Нагадаємо, що в липні команда КВН "Качели" створила кліп на пісню "Все буде кльово, якщо ти - Вова!", присвячену Володимиру Путіну.