Після визначення фіналістів їх кандидатури будуть передані на розгляд до Мінекономрозвитку, де і виберуть переможця конкурсу.

Для участі у конкурсному відборі на посаду керівника Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта", яке підпорядковується Мінінфраструктури, подали заявки 20 осіб. Про це повідомили у прес-службі міністерства.

Згідно з повідомленням, вимогам конкурсного відбору відповідали 14 осіб.

Читайте також: Ціна призначення незалежного антикорупційного прокурора – $3 млрд від МВФ

У прес-службі також зазначили, що оскільки підприємство "Укрпошта" є особливо важливим для економіки України, комісія Мінінфраструктури має визначити від 2 до 5 фіналістів, кандидатури яких будуть передані на розгляд комітету з призначень Мінекономрозвитку, який й обере переможця конкурсу.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, у вересні Міністерство інфраструктури України ініціювало спрощення кваліфікаційних вимог для участі в кадрових конкурсах, прибравши умову наявності у кандидатів, які претендують на посаду керівників підконтрольних міністерству підприємств, профільного вищої освіти.