Виконавчому директору НСК "Олімпійський" сподобалася ідея створення окремого сектора для темношкірих уболівальників після скандалу навколо "Динамо".

Про це Володимир Спільніченко розповів у передачі "Профутбол", передає tribuna.com.

"Гарна ідея. Ми, напевно, прислухаємося до вашої пропозиції. Постараємося для них, може бути, зробити окремий сектор для того, щоб не було проявів расизму", - відповів Спільченко на запитання журналіста: "Якщо ви вважаєте, що це провокація .. . Можливо, їм і на стадіон не можна ходити? Може бути, створити окремий сектор? ".

Судячи з комментаріеям в соцмережах, це висловлювання викликало великий резонанс.

"Сором і ганьба. І дії вболівальників, і потім такі ініціативи", - коментує журналістка Христина Бердинських.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Так адже і в автобусах добре б зробити місця для чорних і для білих. Ну щоб ця ... расизму не було", - з сарказмом пропонує російський опозиціонер Олексій Навальний.

Читайте також: Правоохоронці розпочали кримінальну справу щодо інциденту на "Олімпійському"

"Вузько мислить мужик. Один сектор - для чорних, інший - для мулатів, третій - для азіатів. Ну і де-небудь під сходами - для євреїв. Щоб, розумієш, не було расизму, в натурі", - "розвиває" ідею російський блогер Алекс Екслер.

Що пізніше, виконавчий директор арени заявив, що його неправильно зрозуміли.

"У мене з ранку серце болить - після того, як я побачив, що надрукували в ЗМІ та соцмережах. Я один з небагатьох людей, які були категорично проти встановлення додаткових загороджень, сіток навіть після масового вибігання на поле вболівальників на фіналі Кубка України Динамо - Шахтар.

Питання від журналіста з приводу створення окремого сектора викликав у мене скептичну посмішку. "Так, - кажу я, - ідея" хороша ". Але" хороша "- саме в лапках. З подібними ідеями вже виходили на стадіон. Я сказав:" Це - не вольєр, ніяких загороджень не буде ".