Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив собі нового радника з питань інформаційної політики Криму. Нею стала журналістка, продюсер, громадська діячка у справах кримськотатарського народу Еміне Джеппар.

Рішення про призначення ухвалене на підставі рекомендації Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, повідомляє прес-служба міністерства.

Як зазначив Юрій Стець, ключовими завданнями Еміне Джеппар будуть забезпечення протидії згортанню свободи слова у Криму і поширення українських ЗМІ у кримському інформаційному просторі.

"Еміне Джеппар продовжить працювати над тим, щоб Крим був актуальним у національних, регіональних медіа, і забезпечуватиме інформацію про півострів за межами України. Це людина з відкритим серцем, яка вболіває за долю свого народу і, я впевнений, буде робити все можливе, щоб протидіяти обмеженню свободи слова в Криму", - сказав Стець.

Читайте також: В Україні запрацювала мультимедійна платформа іномовлення

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відзначимо, донедавна радником міністра з питань інформаційної політики щодо Криму був Сергій Костинський, який 14 вересня 2015 року призначений членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за президентською квотою.